Unde găsesc firme atestate în domeniul de administrare de imobile?

Societățile care au dreptul de a dezvolta servicii în domeniul administrării imobilelor au ca activitate autorizată, cod CAEN: 6832, cod ce se poate verifica în cadrul unei solicitări scrise către Registrul Comerțului. În orice caz, societatea respectivă este obligată ca în rândul angajaților care se ocupă de acest serviciu să aibă oameni atestați, finalizatori ai unui curs de administrare imobile, sub COR 512101. Dovezile le puteți cere inclusiv societății pe care doriți să o angajați și le puteți consulta cu instituțiile care le-au eliberat pentru veridicitate.

Societatea noastră este autorizată ca dezvoltând servicii în domeniul administrației de imobile. De asemenea, personalul nostru este instruit în administrarea atât de imobile de locuințe cât și clădiri de birouri, complexe rezidențiale cu sau fără spații cu altă destinație decât acea de locuință, imobile industriale.

Taguri: complexe, atestat, administrare imobile, COR, CAEN, imobile, cladiri de birouri, complexe rezidentiale, administrator, societate de administrare imobile