Descarca softul de gestiune pentru asociatii de proprietari "Administram.ro"

Din Octombrie 2012, iti permitem sa descarci softul de gestiune creat de echipa noastra de programatori si verificat de echipa noastra de administratori si sa-l adaptezi asociatiei tale. Ai chiar si un utilizator de demonstratie care sa-ti permita sa observi facilitatile oferite de program, inainte de a decide daca se potriveste nevoilor tale. O lista a facilitatilor se regaseste aici. Pentru a putea utiliza in totalitate softul de gestiune, pe o asociatia de proprietari reala ai nevoie de:

  • Un cont valid in sistem, creat prin Administram.ro. Ia legatura cu noi pentru o oferta personalizata cu reduceri si discount-uri functie de numarul de apartamente.
  • Un Laptop sau un PC, al tau sau al asociatiei, pe care sa rulezi acest soft.
  • O imprimanta, pentru a beneficia de avantajele de a elibera chitante personalizate, dispozitii si de a imprima registrele, la zi, direct in casieria unitatii.

Pentru fiecare cont valid, pe loc se va putea activa plata online prin card a cotei de intretinere, pe o adresa speciala a fiecarei asociatii pe care o gestionezi. Adresa de Internet a asociatiei si listei de plata online, va fi imprimata pe fiecare chitanta eliberata si pe fiecare document justificativ, pentru a-ti usura munca si a permite proprietarilor avantajul de a plati online si comod chiar din fata calculatorului lor personal. A venit vremea administratorilor profesionisti, moderni iar echipa noastra iti permite tocmai acest lucru!

Taguri: descarca, soft, gestiune, administrator, program, administrare imobile