Firmele de internet, de cablu TV sau de altă natură care utilizează proprietatea comună dintr-un bloc trebuie să încheie un contract și să plătească chirie către asociația de proprietari?

Societățile de cablu TV, de internet sau care prestează orice altă activitate și care pentru a-și îndeplini scopul utilizează proprietatea comună dintr-un bloc sunt obligate să încheie un contract de închiriere, de folosință sau de concesiune cu asociația de proprietari contra unei sume negociată cu comitetul executiv reprezentat prin președintele asociației de proprietari. Asociația de proprietari, prin personalul său, are obligația să someze societațile respective anunțându-i că dacă nu doresc să încheie aceste contracte până la o dată stabilită atunci vor fi desființate rețeaua și/sau instalațiile montate pe proprietatea comuna.

Taguri: proprietate comuna, cablu, TV, internet, societati, concesiune, inchiriere, folosinta, negociere cu comitetul executiv, presedintele, proprietatea comuna, somatie, reteaua, instalatiile